Τελευταια Νεα

Νέα - Ανακοινώσεις


4+1 dont’s σε περίπτωση που το χαλί σας… πάθει ατύχημα!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

4+1 dont’s σε περίπτωση που το χαλί σας… πάθει ατύχημα!

Ένα από το πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει πολύ συχνά κάθε νοικοκυρά είναι να λερωθεί το χαλί του σπιτιού της, είτε πολύ είτε.. λίγο! Συνήθως αυτό προκύπτει από ένα ανήσυχο παιδί, ένα άτακτο κατοικίδιο, έναν απρόσεκτο καλεσμένο, έναν τσαπατσούλη σύζυγο ή απλά από μια στιγμή ατυχίας. Συμβαίνει. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε και, κυρίως, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε το χαλί μας και να το καθαρίσουμε με επιτυχία. Διαβάστε 5 δράσεις προς… αποφυγή που σας προτείνουμε:

 1. Μην τρίβετε ποτέ έντονα πάνω στην επιφάνεια του χαλιού με αντικείμενα όπως συρματένιες βούρτσες γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το πέλος.
 2. Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη γιατί καταστρέφει τα χρώματα.
 3. Εάν το χαλί είναι χειροποίητο (μεταξωτό ή μάλλινο), μην το βρέχετε με νερό γιατί υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού.
 4. Μην προσπαθήσετε να πλύνετε το χαλί μόνοι σας γιατί όταν ένα χαλί βρέχεται πρέπει τα νερά να στραγγίζονται αμέσως (με ειδική στυπτική μηχανή). Σε αντίθετη περίπτωση τα νερά μένουν στο χαλί μαζί με όλες τις βρωμιές που περιέχει εσωτερικά το χαλί. Έτσι και δεν καθαρίζει σωστά και γίνεται εστία μικροβίων.
 5. Εάν ο λεκές είναι στο κρόσσι του χαλιού πρεπε να πλυθεί ολόκληρο το χαλί. Ο τοπικός καθαρισμός δεν ενδείκνυται καθώς η τοπική υγρασία μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μούχλας ειδικά αν δεν στεγνώσει σωστά.

Σε περίπτωση που το χαλί σας λερωθεί, υπάρχει σίγουρη λύση! Στα Οικολογικά Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη, έχοντας πιστοποιηθεί με ISO 9001 από την LETRINA και διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για κάθε είδος και ποιότητα χαλιού, έχουμε μεγάλη εξειδίκευση στον άμεσο καθαρισμό του χαλιού σας από… «ατύχημα». Με την υπηρεσία της ΔΩΡΕΑΝ παράδοσης και παραλαβής, θα έχετε το χαλί σας καινούριο, άμεσα, απαλλαγμένο από λεκέδες αλλά και ακάρεα οικιακής σκόνης που προκαλούν αλλεργίες, με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 2410831434 ή κλείνοντας ραντεβού online από εδώ http://www.tsaknakis.com/form.php. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας!

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ»

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ» από την TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις προσαρμογής επαγγελματιών που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης διαμέσου πιλοτικών σχεδίων τεχνικής κατάρτησης και συμβουλευτικής υποστήριξης επαγγελματικών προσόντων» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»

Σωματείο ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»

Η εταιρία μας είναι μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική» (tapitokatharistes.gr). Ακολουθούμε όλα τα πρότυπα και κανόνες λειτουργίας ενός σύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου με μοναδικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας!Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας εκπαιδεύτηκε πάνω στις σύγχρονες τεχνικές καθαρισμού χαλιών σε σεμινάριο 80 ωρών που πραγματοποιήθηκε από την ΓΣΕΒΕΕ στην Αθηνα από 16/2/2015 εώς 15/3/2015, συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για καλυτερη εξυπηρέτηση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πιστοποίηση με ISO 9001:2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πιστοποίηση με ISO 9001:2008

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ISO 9001

Η βασική πολιτική ποιότητας με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της εταιρείας CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ ως προς την παροχή υπηρεσιών ταπητοκαθαριστηρίων - πλυντηρίων είναι η εξής:

 • Συμμόρφωση στις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 
  9001:2008
 • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και διατήρηση αυτής στο επίπεδο που υπόσχεται στους πελάτες
 • Χρησιμοποίηση της καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας για την συνεχή ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών και την ελαχιστοποίηση του κόστους:
  • Συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις
  • Συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό
 • Να χρησιμοποιεί ύλες υψηλού επιπέδου ποιότητας
 • Να εκπληρώνει στο μέγιστο τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας
 • Να αξιολογεί, να εστιάζει και να ικανοποιεί κατά το μέγιστο τις απαιτήσεις των πελατών της
 • Να πληροφορεί τους πελάτες της για τη σωστή χρήση και αποθήκευση των προϊόντων και να προγραμματίζει τις εκάστοτε ποιοτικές βελτιώσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς
 • Να εξασφαλίζει οργανωμένη επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητας και εξειδίκευση στις εργασίες του
 • Να παρέχει πόρους και να ενεργεί με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση, με στόχο την μείωση των παραπόνων πελατών και των Μ.Σ. προϊόντων
 • Παράδοση τηρώντας συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και όρους.

Γενικά αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές τηρώντας ταυτόχρονα υψηλές προδιαγραφές. Οι υποδομές, οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μέσα και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμμορφώνονται στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008.

Περισσότερα
Νέο κτίριο
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο κτίριο

Το 2011 συνεχίζοντας τα σταθερά βήματα ανάπτυξης προχωρήσαμε στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, την αγορά επιπλέον μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και την επέκταση και στον τομέα του καθαρισμού λευκών ειδών, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού για όλη τη Θεσσαλία.

Χτισμένο σε ιδιόκτητη έκταση το νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας των ειδών σας από φωτιά ή κλοπή, υγιεινής αλλά και κατάλληλης θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου.

Ο χώρος παρακολουθείτε επί 24ώρου βάσεως από κλειστό κύκλωμα με κάμερες και φυλάσσεται από την εταιρεία TOWN SECURITY. Τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια τελευταίας τεχνολογίας ανάλογα με το μήκος, το βάρος και το είδος τους.

Carpet Clean όλο το χρόνο
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Carpet Clean όλο το χρόνο

Η εταιρεία CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού και σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο σας προχώρησε στην αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να καθαρίζουμε και να στεγνώνουμε χαλιά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες με δυνατότητα παράδοσης ακόμα και αυθημερόν! Έτσι πλέον μπορείτε να ξενοιάσετε για τα διάφορα μικροατυχήματα που συμβαίνουν στα χαλιά σας… απλά καλέστε την CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ!

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης