Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Τελευταια Νεα

Νέα - Ανακοινώσεις


Νικήτρια για 2η συνεχόμενη φορά του Πανελλήνιου Βραβείου Βέλτιστων Πρακτικών η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ!!!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νικήτρια για 2η συνεχόμενη φορά του Πανελλήνιου Βραβείου Βέλτιστων Πρακτικών η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων, με την υποστήριξη της CINET, διοργάνωσε τη 2η έκδοση των Ελληνικών Βραβείων Καλύτερων Πρακτικών για εταιρείες καθαρισμού (GBPA AWARDS 2022). Τέσσερις εταιρείες προκρίθηκαν ως φιναλίστ στον τελικό αυτού του διαγωνισμού που έγινε διαδικτυακά την Κυριακή 18/9/2022, η CLEAN UP από το Ηράκλειο Κρήτης, η LUX & QUICK από τη Θεσσαλονίκη, η WE CARE από την Αθήνα και η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ από τη Λάρισα, προηγήθηκε μια παρουσίαση για τις τάσεις της αγοράς, τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα και τις επιτυχημένες πρακτικές από άλλες χώρες από τον Peter Wennekes, Διευθύνοντα Σύμβουλο της CINET. Μετά από εκτενείς συζητήσεις της διεθνούς κριτικής επιτροπής, η εταιρεία Carpet Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ ανακηρύχθηκε νικήτρια για 2η συνεχόμενη φορά του Ελληνικού Βραβείου Βέλτιστων Πρακτικών και προσκλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα GLOBAL Best Practices Awards που διοργανώνει η CINET στις 20 και 21 Οκτωβρίου στα πλαίσια της έκθεσης EXPO Detergo στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Ο κ. Κυπραίος, Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας, καλωσόρισε τους υποψηφίους και τους ακόλουθους και εξέφρασε την εκτίμησή του για την εντατική συνεργασία με τη CINET. Η διεθνής κριτική επιτροπή συγκροτήθηκε από ανεξάρτητους ειδικούς από την Πανελλήνια Ομοσπονδία και τη CINET. Οι τέσσερις υποψήφιοι παρουσίασαν μια πρόταση για την εταιρεία τους, τη φιλοσοφία τους, τις επιχειρηματικές τους υπηρεσίες, την ποιοτική απόδοση, τη βιωσιμότητα, τις καινοτόμες πρωτοβουλίες και τις επιχειρηματικές τους δράσεις. Μαζί με τις φόρμες απαντήσεων και το υλικό που παρασχέθηκαν εκ των προτέρων, αυτό έδωσε μια καλή εντύπωση στην κριτική επιτροπή να αξιολογήσει την απόδοση και τις δυνατότητες των συμμετεχόντων.

Το 1ο Βραβείο τελικά απονεμήθηκε, για 2η συνεχόμενη φορά, στην Carpet Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ (νικήτρια και του διαγωνισμού το 2020) η οποία και κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα Παγκόσμια Βραβεία GLOBAL Best Practices Awards στο Μιλάνο. Εκεί όπου από ένα σύνολο περίπου 100 υποψηφιοτήτων, η διεθνής επιτροπή επιλογής επέλεξε 45 υποψηφίους στις τρεις κατηγορίες Retail Textile Cleaning SME, Retail Textile Cleaning Big και Industrial Textile Services. Αυτές οι εταιρείες έχουν έδρα σε 35 χώρες από όλες τις ηπείρους. Η CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ θα διαγωνιστεί την κατηγορία Retail Textile Cleaning Big και θα παρουσιάσει την υποψηφιότητά της μπροστά σε ένα διεθνές ακροατήριο από ειδικούς στο χώρο του καθαρισμού στις 21/10/2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Fiera Milano κατά την πρώτη ημέρα της Έκθεσης Καθαρισμού Expo Detergo.

GREEK Best Practices Awards 2022

Πιστοποίηση IICRC τεχνικών καθαρισμού της εταιρείας μας
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Πιστοποίηση IICRC τεχνικών καθαρισμού της εταιρείας μας

Οι τεχνικοί της εταιρείας μας για άλλη μια χρονιά παρακολούθησαν με επιτυχία το τριήμερο σεμινάριο του μεγαλύτερου ινστιτούτου καθαρισμού παγκοσμίως IICRC, που διοργανώθηκε στην Αθήνα από 8/4/2022 εώς 10/4/2022 με εισηγητή τον κορυφαίο Άγγλο Cleaning Instrucor Mr Adam Yankovski.

Στο σεμινάριο με τίτλο IICRC UFT οι τεχνικοί μας διδάχτηκαν όλες τις νέες μεθόδους ασφαλούς καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών, τεχνικές αφαίρεσης λεκέδων, χρησιμοποίηση πιστοποιημένων και οικολογικών απορρυπαντικών καθώς και τα ανανεωμένα ισχύοντα πρωτόκολλα καθαρισμού. Η Carpet Clean Τσακνάκη είναι πιστοποιημένη IICRC Certified Firm και στα πλαίσια αυτής της πιστοποίησης, οι τεχνικοί μας περνάνε από συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση από το διεθνές ινστιτούτο καθαρισμού.

Carpet Clean Τσακνάκη - Περήφανο μέλος του δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών IICRC!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Carpet Clean Τσακνάκη - Περήφανο μέλος του δικτύου πιστοποιημένων εταιρειών IICRC!

Οι πιστοποιημένες εταιρείες IICRC είναι γνωστές για το υψηλό επίπεδο τεχνικής εμπειρίας και τον επαγγελματισμό τους. Η εταιρία μας ανανέωσε για άλλη μια χρονιά την συνεργασία της με το μεγαλυτεργο οργανισμό εταιριών καθαρισμού παγκοσμίως την IICRC όπως και με τον Παγκόσμιο Οργανισμό φροντίδας μαλλιού WOOLSAFE.

Η Carpet Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ αποτελεί την μοναδική πιστοποιημένη εταιρία IICRC στην Ελλάδα και οι τεχνικοί μας διαθέτουν ξεχωριστές πιστοποιήσεις για τις ικανότητες τους τόσο από την IICRC όσο και από την WOOLSAFE.

Νέος βιολογικός καθαρισμός λυμάτων
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέος βιολογικός καθαρισμός λυμάτων

Τοποθέτηση και εγκατάσταση στην εταιρία μας νέου υπερσύγχρονου συγκροτήματος βιολογικού καθαρισμού λυμάτων από την κατασκευαστική Τυχερός - Χατζής Ο.Ε.! Στην Carpet Clean έχουμε σαν απόλυτη προτεραιότητα μας την προστασία του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα!

Αυτός άλλωστε ήταν και ένας από τους λόγους που βραβευτήκαμε ως η καλύτερη εταιρία καθαρισμού στην Ελλάδα στα Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών της CINET, ενώ εκπροσωπούμε και τη χώρα μας στο International Sustainability Manifesto για την προστασία του περιβάλλοντος, τη βιωσιμότητα και την κυκλική οικονομία!

Έφτασε το νέο app της Carpet Clean Τσακνάκη!
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Έφτασε το νέο app της Carpet Clean Τσακνάκη!

Έφτασε το νέο app της Carpet Clean Τσακνάκη! Διαθέσιμο σε Google Play και App Store με τον όρο: «carpet clean» στην αναζήτηση!

 • Κλείστε το ραντεβού παραλαβής των χαλιών σας άνετα και εύκολα οποιαδήποτε ώρα μέσω της φόρμας online κρατήσεων!
 • Ενημερωθείτε για την κατάσταστη της παραγγελίας σας με push notifications
 • Αποκτήστε πρόσβαση στο ιστορικό των παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή
 • Δείτε αναλυτικά όλες μας τις υπηρεσίες
 • Οδηγός άμεσης αντιμετώπισης όλων των λεκέδων και συμβουλές συντήρησης των χαλιών σας
 • Κερδίστε έκπτωση 10% σε όλες μας τις υπηρεσίες για την πρώτη παραλαβή που θα κλείσετε online από το app της Carpet Clean!

Κατεβάστε από εδώ την εφαρμογή:

Google Play     App Store
Google Play     App Store

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Carpet Clean Tsaknaki κέρδισε την 7η θέση στον Τελικό των GBPA Awards 2020 στην κατηγορία RTC-A (ΜΜΕ) ανάμεσα από 120 εξαιρετικές εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού

Τα CINET Global Best Practices Awards διοργανώθηκαν διαδικτυακά στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου η Carpet Clean Tsaknaki ως νικήτρια του διαγωνισμού της Ελλάδας παρουσίασε για τη διεθνή κριτική επιτροπή GBPA 2020, την υποψηφιότητά της σε ένα 3λεπτο βίντεο μετά από επίσημη διαδικασία επιλογής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την 7η θέση από 120 επίσημες εγγεγραμμένες εταιρείες επαγγελματικού καθαρισμού, Professional Textile Care (PTC) από 36 χώρες.

Τα βραβεία λειτουργούν ως πλατφόρμα για να αναδείξουν τις βέλτιστες πρακτικές στο PTC και να αποδείξουν την εστίαση της βιομηχανίας σε ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας, νέα επιχειρηματικά μοντέλα, καινοτομία και βιωσιμότητα. Η ανεξάρτητη Διεθνής Κριτική Επιτροπή εκτίμησε την Carpet Clean Tsaknaki για τις υπηρεσίες της που επικεντρώθηκαν στην ποιότητα και την οργάνωση για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η CINET, ο διεθνής οργανισμός-ομπρέλα για την επαγγελματική φροντίδα κλωστοϋφαντουργίας (PTC) διοργάνωσε το πρόγραμμα βραβείων καλώντας όλα τα μέλη και τα ενδιαφερόμενα μέρη παγκοσμίως να συμμετάσχουν σε αυτήν την εκδήλωση, επιλέγοντας ανάμεσα από εξαιρετικές εταιρείες παγκοσμίως για τα βραβεία. Οι επιχειρήσεις αξιολογήθηκαν από την ανεξάρτητη κριτική επιτροπή International GBPA 2020, που αποτελείται από εκπροσώπους εμπορικών περιοδικών, συμβούλων και εμπορικών ενώσεων από 20 χώρες του κλάδου PTC.

Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε το 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε το 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020

Τα GREEK BEST PRACTICES AWARDS 2020 (Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Εταιρειών Καθαρισμού) διοργανώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Φροντίδας Κλωστουφαντουργίας) σε μια ζωντανή διαδικτυακή ροή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα κέρδισε την διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων Βέλτιστων πρακτικών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου θα ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού από όλο τον Κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ κοντά σε ένα επικό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή των ελληνικών βραβείων είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει το καλύτερο προφίλ από 4 εταιρείες, με αξιοσημείωτη απόδοση όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές. Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε με μια μικρή διαφορά 1 πόντου από τον επόμενο ανταγωνιστή, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις Έλληνες Υποψήφιοι που προκρίθηκαν στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από δεκάδες εταιρίες καθαρισμού ήταν οι εξής:

 • Clean Up (Ηράκλειο Κρήτης)
 • Lavasecco Θεοδωρόπουλος (Τρίπολη)
 • Lux & Quick (Θεσσαλονίκη)
 • Carpet Clean Tσακνάκη (Λάρισα)

Carpet Clean Tsaknakis Wins The Greek Overall RTC Awards

Winter Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ! Νέες υπηρεσίες Carpet Clean και τον χειμώνα
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Winter Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ! Νέες υπηρεσίες Carpet Clean και τον χειμώνα

Η εταιρία καθαρισμού χαλιών Carpet Clean ΤΣΑΚΝΑΚΗ έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια στην συνείδηση των Λαρισαίων ως η κορυφαία στο είδος της.

Επενδύοντας κάθε χρόνο σε εγκαταστάσεις, σύγχρονα μηχανήματα και σε ανθρώπινο δυναμικό έχει εξελιχθεί σε μια επιχείρηση πρότυπο, πιστοποιημένη με ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών στον τομέα του καθαρισμού, όχι μόνο χαλιών, αλλά και κουβερτών-παπλωμάτων-κουρτίνας- φλοκάτης, παιδικών καροτσιών και στρωμάτων, ενώ διαθέτει και το μοναδικό στην Ελλάδα Βαφείο φλοκάτης.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και της καλύτερης εξυπηρέτησης των χιλιάδων πελατών της , φέτος προχώρησε στη δημιουργία 4 νέων καινοτόμων υπηρεσιών για την περίοδο του Χειμώνα:

 1. Καθαρισμός Χαλιών με παραλαβή και παράδοση από το χώρο σας και ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ, ακόμα και αυθημερόν όπου είναι απαραίτητο, χάρη στο τελευταίας τεχνολογίας ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΧΑΛΙΩΝ που λειτουργεί με τη μέθοδο του ζεστού αέρα.
 2. Καθαρισμός Κουβέρτας, Παπλώματος, Κουρτίνας & Φλοκάτης με παραλαβή-παράδοση από το χώρο σας και ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. Να σημειωθεί πως το πλύσιμο των παραπάνω ειδών γίνεται σε ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ που διαθέτουν διαφορετικά προγράμματα πλύσης ανάλογα με την ποιότητα του κάθε υφάσματος και με τη χρήση οικολογικών απορρυπαντικών, ενώ είναι και διαθέσιμη η υπηρεσία BABY CARE για παιδικά σκεπάσματα όπου χρησιμοποιούνται ειδικά παιδικά απορρυπαντικά & μαλακτικά με ουδέτερο ph και ειδική υποαλλεργική σύνθεση.
 3. Βιολογικός Καθαρισμός Παιδικών Καροτσιών, Καθισμάτων & Πόρτ Μπεμπέ με ΔΩΡΕΑΝ Παραλαβή-Παράδοση από τον χώρο σας και ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.
 4. Βιολογικός Καθαρισμός Στρωμάτων και ειδική αγωγή για απαλλαγή από ακάρεα με τη μοναδική στο είδος της Αμερικανικής κατασκευής μηχανή KIRBY σε συνδυασμό με ειδικό φίλτρο καθαρισμού και απολύμανσης αέρα HEALTHWAY προσφέρουμε πιστοποιημένο καθαρισμό όχι μόνο του στρώματος αλλά και του δωματίου που βρίσκεται. Το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης του αέρα για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες/άσθμα και ενδιαφέρονται να προστατέψουν τον εσωτερικό τους χώρο από αιωρούμενους ρύπους και μικροοργανισμούς.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στα τηλ 2410831329 και 2410831434 ή online στο www.tsaknakis.com και το εξειδικευμένο συνεργείο της εταιρίας CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ θα έρθει άμεσα στον χώρο σας να σας εξυπηρετήσει.

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΑ-ΒΑΦΕΙΑ-ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ : 10o ΧΛΜ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

FaceBook @Carpetcleantsaknaki

Instagram @carpetclean_tsaknakis

YouTube Carpet Clean Tsaknaki

4+1 dont’s σε περίπτωση που το χαλί σας… πάθει ατύχημα!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

4+1 dont’s σε περίπτωση που το χαλί σας… πάθει ατύχημα!

Ένα από το πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει πολύ συχνά κάθε νοικοκυρά είναι να λερωθεί το χαλί του σπιτιού της, είτε πολύ είτε.. λίγο! Συνήθως αυτό προκύπτει από ένα ανήσυχο παιδί, ένα άτακτο κατοικίδιο, έναν απρόσεκτο καλεσμένο, έναν τσαπατσούλη σύζυγο ή απλά από μια στιγμή ατυχίας. Συμβαίνει. Το θέμα είναι τι πρέπει να κάνουμε και, κυρίως, τι ΔΕΝ πρέπει να κάνουμε για να προστατεύσουμε το χαλί μας και να το καθαρίσουμε με επιτυχία. Διαβάστε 5 δράσεις προς… αποφυγή που σας προτείνουμε:

 1. Μην τρίβετε ποτέ έντονα πάνω στην επιφάνεια του χαλιού με αντικείμενα όπως συρματένιες βούρτσες γιατί υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει το πέλος.
 2. Μη χρησιμοποιείτε χλωρίνη γιατί καταστρέφει τα χρώματα.
 3. Εάν το χαλί είναι χειροποίητο (μεταξωτό ή μάλλινο), μην το βρέχετε με νερό γιατί υπάρχει κίνδυνος αποχρωματισμού.
 4. Μην προσπαθήσετε να πλύνετε το χαλί μόνοι σας γιατί όταν ένα χαλί βρέχεται πρέπει τα νερά να στραγγίζονται αμέσως (με ειδική στυπτική μηχανή). Σε αντίθετη περίπτωση τα νερά μένουν στο χαλί μαζί με όλες τις βρωμιές που περιέχει εσωτερικά το χαλί. Έτσι και δεν καθαρίζει σωστά και γίνεται εστία μικροβίων.
 5. Εάν ο λεκές είναι στο κρόσσι του χαλιού πρεπε να πλυθεί ολόκληρο το χαλί. Ο τοπικός καθαρισμός δεν ενδείκνυται καθώς η τοπική υγρασία μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση μούχλας ειδικά αν δεν στεγνώσει σωστά.

Σε περίπτωση που το χαλί σας λερωθεί, υπάρχει σίγουρη λύση! Στα Οικολογικά Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη, έχοντας πιστοποιηθεί με ISO 9001 από την LETRINA και διαθέτοντας τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό για κάθε είδος και ποιότητα χαλιού, έχουμε μεγάλη εξειδίκευση στον άμεσο καθαρισμό του χαλιού σας από… «ατύχημα». Με την υπηρεσία της ΔΩΡΕΑΝ παράδοσης και παραλαβής, θα έχετε το χαλί σας καινούριο, άμεσα, απαλλαγμένο από λεκέδες αλλά και ακάρεα οικιακής σκόνης που προκαλούν αλλεργίες, με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 2410831434 ή κλείνοντας ραντεβού online από εδώ http://www.tsaknakis.com/form.php. Εκμεταλλευτείτε την εμπειρία μας!

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ»

Πιστοποίηση ως «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΤΑΠΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ» από την TÜV AUSTRIA Hellas στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις προσαρμογής επαγγελματιών που εκπροσωπούνται από τη ΓΣΕΒΕΕ στα δεδομένα της οικονομικής κρίσης διαμέσου πιλοτικών σχεδίων τεχνικής κατάρτησης και συμβουλευτικής υποστήριξης επαγγελματικών προσόντων» του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού».

Μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»

Σωματείο ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική»

Η εταιρία μας είναι μέλος του σωματείου πιστοποιημένων ταπητοκαθαριστηρίων «Η Αττική» (tapitokatharistes.gr). Ακολουθούμε όλα τα πρότυπα και κανόνες λειτουργίας ενός σύγχρονου ταπητοκαθαριστηρίου με μοναδικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση των πελατών μας!Στα πλαίσια αυτής της διαδικασίας το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας εκπαιδεύτηκε πάνω στις σύγχρονες τεχνικές καθαρισμού χαλιών σε σεμινάριο 80 ωρών που πραγματοποιήθηκε από την ΓΣΕΒΕΕ στην Αθηνα από 16/2/2015 εώς 15/3/2015, συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για καλυτερη εξυπηρέτηση και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πιστοποίηση με ISO 9001:2008
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Πιστοποίηση με ISO 9001:2008

Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ISO 9001

Η βασική πολιτική ποιότητας με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της εταιρείας CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ ως προς την παροχή υπηρεσιών ταπητοκαθαριστηρίων - πλυντηρίων είναι η εξής:

 • Συμμόρφωση στις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας ISO 
  9001:2008
 • Συνεχής βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και διατήρηση αυτής στο επίπεδο που υπόσχεται στους πελάτες
 • Χρησιμοποίηση της καλύτερης διαθέσιμης τεχνολογίας και τεχνογνωσίας για την συνεχή ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών και την ελαχιστοποίηση του κόστους:
  • Συνεχείς επενδύσεις σε εγκαταστάσεις
  • Συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό
 • Να χρησιμοποιεί ύλες υψηλού επιπέδου ποιότητας
 • Να εκπληρώνει στο μέγιστο τις απαιτήσεις της εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας
 • Να αξιολογεί, να εστιάζει και να ικανοποιεί κατά το μέγιστο τις απαιτήσεις των πελατών της
 • Να πληροφορεί τους πελάτες της για τη σωστή χρήση και αποθήκευση των προϊόντων και να προγραμματίζει τις εκάστοτε ποιοτικές βελτιώσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών της, με βάση τις πληροφορίες που επιστρέφουν από αυτούς
 • Να εξασφαλίζει οργανωμένη επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητας και εξειδίκευση στις εργασίες του
 • Να παρέχει πόρους και να ενεργεί με γνώμονα τη συνεχή βελτίωση, με στόχο την μείωση των παραπόνων πελατών και των Μ.Σ. προϊόντων
 • Παράδοση τηρώντας συμφωνημένο χρονοδιάγραμμα και όρους.

Γενικά αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η επίτευξη, η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της, παρέχοντας υπηρεσίες σταθερά υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές τηρώντας ταυτόχρονα υψηλές προδιαγραφές. Οι υποδομές, οι χώροι, ο εξοπλισμός, τα μέσα και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία συμμορφώνονται στις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 9001:2008.

Περισσότερα
Νέο κτίριο
ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΝΕΑ

Νέο κτίριο

Το 2011 συνεχίζοντας τα σταθερά βήματα ανάπτυξης προχωρήσαμε στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, την αγορά επιπλέον μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και την επέκταση και στον τομέα του καθαρισμού λευκών ειδών, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού για όλη τη Θεσσαλία.

Χτισμένο σε ιδιόκτητη έκταση το νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο πληρεί όλες τις προϋποθέσεις ασφαλείας των ειδών σας από φωτιά ή κλοπή, υγιεινής αλλά και κατάλληλης θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου.

Ο χώρος παρακολουθείτε επί 24ώρου βάσεως από κλειστό κύκλωμα με κάμερες και φυλάσσεται από την εταιρεία TOWN SECURITY. Τα χαλιά φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένα ράφια τελευταίας τεχνολογίας ανάλογα με το μήκος, το βάρος και το είδος τους.

Carpet Clean όλο το χρόνο
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Carpet Clean όλο το χρόνο

Η εταιρεία CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ αντιλαμβανόμενη τις ανάγκες ενός σύγχρονου νοικοκυριού και σεβόμενοι τον πολύτιμο χρόνο σας προχώρησε στην αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων τα οποία μας δίνουν τη δυνατότητα να καθαρίζουμε και να στεγνώνουμε χαλιά και οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε σε όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τους χειμερινούς μήνες με δυνατότητα παράδοσης ακόμα και αυθημερόν! Έτσι πλέον μπορείτε να ξενοιάσετε για τα διάφορα μικροατυχήματα που συμβαίνουν στα χαλιά σας… απλά καλέστε την CARPET CLEAN ΤΣΑΚΝΑΚΗ!

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης