Σχετικα με εμας

Προφίλ - Ιστορικό - Φιλοσοφία


Το νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο

 

Η εταιρία ξεκίνησε το 1978 από τον Τσακνάκη Αθανάσιο ως βαφείο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων και επεξεργασίας νημάτων.

Μετά από πολλά χρόνια εμπειρίας και δουλειάς πάνω στο αντικείμενο αυτό, που αποτελεί και την πρώτη ύλη για τα χαλιά, τις κουβέρτες, τα παπλώματα, τις φλοκάτες κ.α , το 2007  προχωρήσαμε στην αγορά υπερσύγχρονων μηχανημάτων καθαρισμού χαλιών με σκοπό να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου εκμεταλλευόμενοι τις γνώσεις αλλά και την διάθεσή μας για αυτό.

Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη

Το 2011 συνεχίζοντας τα σταθερά βήματα ανάπτυξης προχωρήσαμε στην κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, την αγορά επιπλέον μηχανολογικού εξοπλισμού καθώς και την επέκταση και στον τομέα του καθαρισμού λευκών ειδών, δημιουργώντας έτσι ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού για όλη τη Θεσσαλία.

Στόχος μας είναι η προσφορά υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας σχέσης εμπιστοσύνης και σεβασμού με τον πελάτη. Επίσης θα θέλαμε να υπάρχει μια συνεχής επικοινωνία μαζί σας για να ακούσουμε και να ικανοποιήσουμε κάθε επιθυμία σας, ακόμα και για τυχόν παραλήψεις μας.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης