Αίτηση Παράδοσης

Σχετικα με εμας

Προφίλ - Ιστορικό - Φιλοσοφία


Το νέο μας υπερσύγχρονο κτίριο

 

Η εταιρεία Carpet Clean Τσακνάκη εδρεύει στη Λάρισα στο 10ο χλμ. Λάρισας-Τυρνάβου, σε υπερσύγχρονες ιδιόκτητες φυλασσόμενες εγκαταστάσεις 3500 τ.μ , εξυπηρετεί όλο τον Νομό Λάρισας με παραλαβή και παράδοση κατ'οίκον και διαθέτει 4 τμήματα:

  1. Τμήμα Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών
  2. Τμήμα Βαφής Κλωστουφαντουργικών Προιόντων
  3. Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου (Laundry)
  4. Τμήμα Επιτόπου Καθαρισμού Σαλονιών και Στρωμάτων (Upholstery)

Ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean Τσακνάκη

Η εταιρεία Ιδρύθηκε το 1974 από τους Τσακνάκη Αθανάσιο και Μαρία και μέχρι το 2007 λειτουργούσε σαν Βαφείο κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, με ιδιαίτερη έμφαση στη Βαφή μαλλιού και φλοκάτης. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία τόσων χρόνων οδήγησε στην απόφαση της επέκτασης και στον τομέα του Καθαρισμού και Φύλαξης Χαλιών το 2007 από τα αδέρφια Γιώργο και Νίκο Τσακνάκη.

Το 2011 ιδρύθηκε το Τμήμα Βιομηχανικού Πλυντηρίου Λευκών Ειδών (Laundry) και το 2018 προχώρησε στην επέκταση και στον τομέα των Επιτόπου Καθαρισμών Σαλονιών και Στρωμάτων με τη μέθοδο Βιοκαθαρισμού και Εξυγίανσης (Upholstery Clean), ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο μετά και την υγειονομική κρίση που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2015 και είναι μέλος των διεθνώς αναγνωρισμένων οργανισμών στον τομέα του Καθαρισμού Ταπήτων και Ταπετσαριών IICRC και WOOLSAFE, επίσης είναι μέλος του ΣΘΕΒ. Έχει επιδοτηθεί 5 φορές από προγράμματα ΕΣΠΑ που δίνουνε έμφαση στην καινοτομία, τις νέες τεχνολογίες και την προστασία του Περιβάλλοντος και συνεχώς επενδύει στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και μεθόδων καθαρισμού που εξασφαλίζουν την απόλυτη υγιεινή σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης