Αίτηση Παράδοσης

Περιβαλλον-Οικολογια

Προστασία Περιβάλλοντος - Οικολογία


Καθαρισμός χαλιών φιλικός προς το περιβάλλον

Βιολογικός καθαρισμός λυμμάτων

Στα ταπητοκαθαριστήρια Carpet Clean προσέχουμε πάντοτε την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε και επιλέγουμε πάντα προϊόντα καθαρισμού χαλιών φιλικά προς το περιβάλλον, τον άνθρωπο αλλά και τα κατοικίδια ζώα.

Τον Απρίλιο του 2011 η εταιρεία μας απέκτησε βιολογικό καθαρισμό τελευταίας τεχνολογίας (κατασκευής ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΕ) και πλέον καθαρίζουμε, ανακυκλώνουμε και επαναχρησιμοποιούμε τα νερά που χρησιμοποιούμε επιτυγχάνοντας έτσι μηδενική επιβάρυνση στο περιβάλλον.

Απορρυπαντικά φιλικά προς το περιβάλλον

Φιλικό προς το περιβάλλον

Η πολυετής εμπειρία μας στον καθαρισμό χαλιών μας έχει δείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε ένα άριστο αποτέλεσμα. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιηθούν σκληρά απορρυπαντικά για να πετύχουμε τέλειο αποτέλεσμα.

Πολλοί ταπητοκαθαριστές θα χρησιμοποιήσουν απορρυπαντικά με υψηλό pH διότι έτσι υποτίθεται ότι πετυχαίνουν ένα πεντακάθαρο χαλί, με λιγότερο κόπο και σε μικρότερο χρονικό διάστημα αλλά αυτό δεν είναι αυτό που χρειάζεστε εσείς και το χαλί σας. Γιατί η καθαριότητα δεν πρέπει και δεν χρειάζεται να είναι σε βάρος της υγιεινής και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σύστημα παρακολούθησης στόλου

Σύστημα παρακολούθησης στόλου στα φορτηγάκια της εταιρίας

Όλα τα φορτηγάκια της εταιρίας είναι εξοπλισμένα με σύστημα παρακολούθησης στόλου με το οποίο γίνεται κεντρική δρομολόγηση τους και έτσι επιτυγχάνεται εξοικονόμηση καυσίμων και ρύπανσης στο κέντρο της πόλης όπου κινούνται.

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης