Ραντεβού Παραλαβής     Αίτημα για Βιοκαθαρισμό     Google Play     App Store

Business BioCleaning

Β2Β Πιστοποιημένος Βίοκαθαρισμός


Πιστοποιημένος βίοκαθαρισμός και απορρύπανση στρωμάτων - σαλονιών και υφασμάτινων επιφανειών (καρέκλες,σκαμπό,πολυθρόνες,μοκέτες κ.α.) σε ξενοδοχεία και χώρους εστίασης σύμφωνα με το πρωτόκολλο καθαρισμού IICRC S-300.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο του καθαρισμού χαλιών από το 2007 έχοντας δημιουργήσει ένα πρότυπο κέντρο καθαρισμού με σύγχρονα μηχανήματα και πιστοποίηση ISO 9001 για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Τα τελευταία χρόνια έχουμε επεκταθεί και στον τομέα του βιοκαθαρισμού στρωμάτων και υφασμάτινων επιφανειών (καναπέδες,πολυθρόνες,καρέκλες,σκαμπό,μοκέτες κ.α.) διαθέτοντας ένα πλήρες πακέτο μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας καθώς και πιστοποιήσεις από τους κορυφαίους παγκόσμιους οργανισμούς καθαρισμού IICRC και WOOLSAFE των οποίων η εταιρεία μας είναι μέλος.

Η Carpet Clean Τσακνάκη έχει βραβευθεί ώς η καλύτερη εταιρεία καθαρισμού υφασμάτινων επιφανειών στην Ελλάδα (2 times GBPA Award Winner 2020 και 2022).

Βίοκαθαρισμός και απορρύπανση στρωμάτων - σαλονιών και υφασμάτινων επιφανειών
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής ΈνωσηςΜε τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης